logo-best-duurzaam

Ik heb een idee voor een projectactiviteit. Hoe pak ik dat aan?

Heb je zelf een idee voor een projectactiviteit met 'duurzame impact,' of ben je misschien al gestart met anderen en zoek je verbreding en ondersteuning. Onze coöperatie moedigt nieuwe initiatieven aan.

De kracht van Best Duurzaam is dat er altijd andere actieve leden zijn die mogelijk willen aansluiten bij jouw idee om dit samen tot een succes te maken. Projectactiviteit voorstellen kunnen kleinschalig zijn, straat of buurtniveau, of grootschalig, met impact voor heel gemeente Best.

Je kunt altijd een voorstel voor een projectactiviteiten indienen. Het indienen van een voorstel start met het opschrijven van wat je wilt: 'A4 beschrijving van jouw idee'. Zie hieronder een format. Je kunt je voorstel vervolgens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Goed om in in gedachte te nemen als je een voorstel indient...

  • Ben je al lid? Word lid.
  • Wij werken multi-disciplinair. Dat betekent dat in projectenactiviteiten aspecten als techniek, communicatie, ondernemerschap en verbindingen leggen samen komen.
  • Als jij een projectactiviteiten voorstel indient, hopen we dat jij óók het initiatief neemt. Regelmatig hebben mensen ideeen voor en verwachtingen van Best Duurzaam. Deze komen tot stand door zelf initiatief te nemen en anderen te anthousiastmeren. Best Duurzaam biedt hierin het 'podium' en ondersteunt met kennis en middelen waar mogelijk. 
  • Het bestuur stemt met jou af of en in hoeverre jouw voorstel past bij de duurzame missie van onze coöperatie. Als jouw idee aansprekend is vragen wij je om je idee te komen 'toelichten'.
  • Je kunt je projectactiviteitenvoorstel indienen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een onderwerp omschrijving: "Projectactiviteit voorstel". Download hier een format voor een projectvoorstel.

Projectformat voor een projectvoorstel

 

Projectnaam

--------------------------------------------------------------------------

Korte omschrijving

Zie totaaloverzicht

Thema

Bewustwording / Informatie / Advies / Collectieve Energie Opwekking / Educatie / Organisatie / Overig *

Essentie

(wat willen we hiermee bereiken en wanneer, wat is het doel van het project, waar ligt de nadruk bijvoorbeeld projectmanagement of communicatie of techniek)

Planning

(wanneer loopt het; is er sprake van vaste en flexibele data)

Projecttrekker

 

Projectdeelnemer(s)

 

Benodigdheden

(wat heeft het projectteam nodig om het project tot een succes te maken: budget, opleiding, netwerk, …)

Overige opmerkingen

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is.