logo-best-duurzaam

Clubcollect int vanaf 2020 de contributie bij de leden van Best Duurzaam

clubcollect           &     logo best duurzaam

M.i.v. 2020 int Best Duurzaam de contributie bij de leden met tussenkomst van Clubcollect. Deze wijziging is doorgevoerd omdat Doorbetalers (de oude dienstverlener) deze service na 2019 niet meer aanbiedt.

Hoe werkt het?

Clubcollect stuurt namens Best Duurzaam de leden per e-mail een betaalverzoek.  Als een e-mailadres niet werkt of er sprake is van een betalingsherinnering dan stuurt Clubcollect een SMS-bericht.

  • De inning van lidmaatschapsgeld wordt uitgevoerd bij inschrijving en vervolgens jaarlijks. Zie de  lidmaatschapsvoorwaarden van Best Duurzaam.
  • De e-mail van Clubcollect met het betaalverzoek biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen betaling via Ideal of automatische incasso.

Privacy

Voor een correcte uitvoerig heeft Best Duurzaam van de leden de volgende persoonsgegevens aan Clubcollect doorgegeven: naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens en telefoonummer(s). 

ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14). Zie de volledige privacyverklaring van Clubcollect. Met Club Collect is in het kader van de AVG een verwerkingsovereenkomst afgesloten.

Eventuele vragen kunnen worden gesteld via de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Best Duurzaam