logo-best-duurzaam

Best in 2030 energieneutraal en afvalloos

Best Duurzaam wil alle inwoners van Best door kennisdeling, advies en inkoop- kracht toegang geven tot de maatschappelijke en financiƫle voordelen van lokaal opgewekte schone energie en bewoners helpen de energierekening naar 0 te brengen.

Daarmee wordt Best energie neutraal: er wordt net zo veel energie verbruikt als er op een duurzame manier wordt opgewekt. Best Duurzaam wil particulieren en ondernemers ook bewust maken van het afvalprobleem en de overgang naar een cyclische economie stimuleren.

Redenen om lid te worden

100% duurzaam
meehelpen aan meer duurzame energie en minder afval in Best.

Betrouwbaar
de vrijwilligers van Best Duurzaam komen bij u uit de buurt. Zij staan persoonlijk garant voor goede service en duidelijke uitleg over de mogelijkheden en voordelen.

Ontzorgen
alles wordt voor u uitgezocht, afgestemd op uw persoonlijke situatie en ook nog ge- regeld door de door ons geselecteerde lokale en regionale samenwerkingspartners.

Geen winstdoel
onze doelen zijn het vergroenen van de energievoorziening en het verminderen van het afvalprobleem. Winst op een project vloeit terug in het opstarten van nieuwe projecten en het stimuleren van duurzaamheid en meer kennis.

Goedkoper
De inkoop van zonnepanelen doen we collectief. Hoe meer mensen er meedoen, hoe goedkoper het wordt. Voordeel voor u!