BestDuurzaam logo header

Aanmelden als vrijwilliger

Vrijwilliger bij Best Duurzaam? Dat geeft energie!

Zoals het alom bekende spreekwoord aangeeft 'Maken veel handen licht werk'. Dit geldt natuurlijk ook voor Best Duurzaam.

Inmiddels zijn binnen Best Duurzaam ruim 30 vrijwilligers actief; zowel mannen als vrouwen.

Best duurzaam werkt projectmatig. Bekijken eens onze projecten en Projecten en activiteitenvoor een indruk.

Bekijk ook onze vrijwilligersfolder bekijken; deze opent in een nieuw venster.


Hieronder een paar vrijwilligers aan het woord:

Hein: Omdat ik erin geloof, het is overduidelijk dat dit de toekomst is. En in deze geglobaliseerde wereld is het juist om dingen lokaal te doen. Duurzaamheid is daar bij uitstek voor geschikt.

Bart: Europa moet naar het gebruik van minder fossiele brandstoffen om minder afhankelijk te zijn van landen buiten de EU en om de opwarming van de aarde tegen te gaan. En met mijn technische interesse vind ik het leuk om te werken aan zonneenergie en isolatie in Best.

Monique: Om meer met mensen in Best te doen voor mensen in Best. Dit lijkt me een heel goed doel en dit kwam op mijn pad.

Peter: Ik geloof in de doelstelling van Best Duurzaam zodat mijn kleinkinderen ook een fijne en bewoonbare wereld hebben.

Henriette: We waren zelf aan het kijken naar informatie over zonnepanelen en zo ga je er meer over nadenken. Daarnaast wil ik graag vrijwilligerswerk doen nu de kinderen de deur uit zijn en dit paste mooi.

Arjan: Het gaat me aan het hart en ik vind het leuk om daar met een groep enthousiast Bestenaren concreet aan te werken.

Berry Kessels:  "Ik ben actief lid geworden van Best Duurzaam, niet alleen omdat ik mijn verantwoording wil nemen ten opzichte van het milieu maar daarnaast hoop ik ook dat, door zelf in actie te komen, ik andere mensen stimuleer dat ook te doen."

Als u op welke manier dan ook wilt meehelpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Aanvraag kennismakingsgesprek vrijwilliger voor Best Duurzaam

Met dit formulier kunt u aangeven dat u een kennismakingsgesprek wenst. Zodra u dit formulier heeft ingevuld zullen wij een al actieve vrijwilliger vragen om contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak. Geeft u vooral ook in het veld opmerkingen aan of u zelf al ideen heeft over wat u eventueel kan of wilt toelichten in het gesprek. Op basis daarvan kunnen wij een goede 'match' voor u regelen.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer