logo-best-duurzaam

Zonnepanelen

Best Duurzaam heeft alle kennis in huis om u te adviseren over energieopwekking door middel van Zonnepanelen. De mogelijkheden zijn:

  1. Zonnepanelen op uw eigen woning
  2. Zonnepanelen particicaties, of...
  3. Start een eigen zonnepaneel project

Op eigen woning

Het plaatsen van zonnepanelen is vandaag de dag betaalbaar en relatief eenvoudig. U kunt lid worden van Best Duurzaam en direct een zonnepaneel intake aanvragen. Een deskundige vrijwilliger maakt op korte termijn met u een afspraak waarin u volledig op de hoogte wordt gebacht van de mogelijkheden in uw situatie. U weet hierna:

  • Of en hoe gustig de plaatsing is
  • Hoeveel energie zonnepanelen in uw situatie ongeveer kunnen opwekken
  • Wat de globale kosten zullen zijn

U krijgt dus maatwerk advies. Vervolgens kunt u, indien gewenst een offerte laten aanvragen. Best Duurzaam werk samen met een geselecteerde leverancier uit de regio van zonnepanelen. Van deze leverancier is de prijs, dienstverlening en productkwaliteit gegarandeerd en staat deze in goede verhouding.

Interesse? Wordt lid van Best Duurzaam en vraag de Zonnepaneel intake aan. Bent u al lid, vul dan het formulier in op de pagina Advies of cursus aanvragen en selecteer optie: Zonnepaneel intake.

Zonnepaneel participaties

Heeft u geen mogelijkheid om zelf zonnepanelen op eigen dak te plaatsen. Inmiddels zijn er legio mogeijkheden om toch te investeren in duurzame energieopwekking. Dit kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan een regionaal zonneproject. In Nederland bestaat de wettelijke regeling van de Postcode Roos. Hierbij kan iedereen die woont in een omringend postcode gebied van een collectief opwekkings project door middel van zonneenergie, mee doen.

De zonnepanelen worden dan in uw postcode regio geplaatst, bijvoorbeeld op een zonneweide of een gehuurd dak. In de regio van Best zijn al enkele mogelijkheden. Zo kunt u zich aanmelden als geinteresseerde voor het Zonneveld project Welschap. Best Duurzaam steunt dit zonneweide project.

Eigen Zonnepaneel project

Collectieve opwekking in Best. Het is mogelijk met kennis en doorzettingsvermogen. Mocht u hier meer van willen weten of ondersteuning wensen vanuit Best Duurzaam. Neemt u contact met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..