logo-best-duurzaam

Energie opwekken

Zonne-energie groeit in Nederland met cijfers van meer dan 100% per jaar (bron ECN, in 2012 136%). De prijzen zijn op een niveau gekomen dat zonne-energie in veel gevallen voordeliger is dan stroom via uw energieleverancier.

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders graag zonnepanelen wil op het dak, maar terugschrikt voor de kosten en het gedoe dat bij aanschaf en installatie komt kijken.
Dat is nu juist waar wij met onze werkgroep zonnepanelen antwoord op bieden. Wij geven onafhankelijk advies, hebben scherpe collectieve prijzen bedongen bij lokale leveranciers en nemen uw zorgen uit handen.

Waar gaat uw interesse naar uit?

Zonne-energie op eigen dak

Foto: Eerste installatie zonnepanelen Best Duurzaam 3 juli 2013 Wilt uw weten of zonnepanelen voor u zin hebben, wat het ongeveer kost en al uw vragen kunnen stellen? Boek dan een zonnepanelen intake gesprek!

Hoe gaat dat in zijn werk?
 1. 1. U stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. 2. Een van onze mensen maakt met u een afspraak
 3. 3. Bij dit huisbezoek wordt gekeken naar uw mogelijkheden
 4. 4. U ontvangt een offerte van de door ons geselecteerde leverancier
 5. 5. Als u akkoord gaat, worden de panelen geplaatst

Zonne-energie voor onze sportclub of vereniging

Sportclub zijn naarstig op zoek naar bespaarmogelijkheden. De energierekening drukt stevig op de begroting. Daar heeft Best Duurzaam nu een oplossing voor. Elke club die een ledenactie organiseert voor de aanschaf van zonnepanelen, kan zonnepanelen sparen.

Per 10 verkochte panelen aan een van uw leden, ontvangt de club 1 gratis paneel voor op het clubhuis op de vereniging

Uiteraard profiteren de leden eveneens van de scherpe collectieve tarieven van Best Duurzaam Geïnteresseerd? Neem contact op met via mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

Zonne-energie voor mijn bedrijf

Voor bedrijven die minder dan 50.000 kWh verbruiken biedt zonne-energie interessante mogelijkheden. Bedrijven profiteren via de overheid van Energie Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids Investeringsaftrek (KIA).

Bedrijven met grootverbruik aansluitingen kunnen profiteren van SDE+ subsidie, waarbij de overheid voor iedere opgewekte kWh een bedrag vergoed, bovenop het energietarief, voor een periode van 15 jaar.

Geïnteresseerd? Neem contact op met via mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

Zonne-panelen op een gezamenlijk dak

Hebt u geen eigen dak? Hebt u teveel schaduw? U vindt panelen lelijk? We oriënteren ons op de mogelijkheden. Zodra duidelijk is dat hier een haalbaar project mogelijk is hoort u van ons. Dit is afhankelijk van de energieregelgeving.

Hoe werkt het?
 • We realiseren een zonnepanelenpark.
 • Dit park wordt opgedeeld, we noemen deze stukken paneeldelen.
 • U koopt een of meer paneeldelen om uw eigen lokale groene zonne-energie op te wekken.
 • Een paneeldeel levert jaarlijks circa 230 kWh op.
 • Dit trekken we af van uw stroomrekening.
 • U profiteert hiermee voor bijna 18 eurocent* per opgewekte kWh aan opbrengsten.
 • Uw opgewekte stroom is te volgen op intranet en een energie leverancier levert de stroom bij u thuis af.

Interesse? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.