Meld je aan:

Best Duurzaam heeft meer dan 400 leden en meer dan 40 actieve vrijwilligers.

Er zijn vrijwilligers actief in duurzaam wonen, lokaal voedsel, groene omgeving en het delen van elektrische auto’s.

Heeft een van deze onderwerpen je belangstelling en wil je je inzetten als vrijwilliger, meld je aan bij:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inwerkprogramma nieuwe actieve vrijwilliger.

De komende periode krijgen we hopelijk weer een aantal leden die zich actieve vrijwilliger wil inzetten binnen Best Duurzaam. Om deze vrijwilliger een goed beeld te geven van de duurzaamheidsactiviteiten die  Best spelen is een standaard inwerkplan gemaakt, dat per individuele vrijwilliger op maat moet worden gemaakt . Onderstaand is dit standaard inwerkplan verder uitgewerkt.

Doel van inwerkplan.

De Nieuwe actieve vrijwilliger kennis laten maken met alle facetten van Best Duurzaam, zodat er een goed beeld ontstaan van wat Best Duurzaam doet.

Te zorgen dat de nieuwe actieve vrijwilliger als er voor een  bepaalde rol/functie gekozen wordt een flitsende start kan maken.

Welke acties zetten we daarvoor uit:

  • Iedere vrijwilliger krijgt een bestuurslid toegewezen die de vrijwilliger begeleid bij het inwerkprogramma.

  • Informatie wordt beschikbaar gesteld waarmee de vrijwilliger zich kan inlezen in Best Duurzaam.

  • Informatie wordt gegeven over wat er aan duurzaamheid op gemeentelijk niveau en hoe een nieuwe vrijwilliger zich daarin kan in werken.

  • In onderling overleg wordt afgestemd bij welke werkgroepen/afstemmingen de vrijwilliger aanwezig wil zijn.