Back to Top

Klimaatdictatuur.transitieknop

Donderdag 9 september 2021 was ik te gast bij Omroep Best, samen met dorpsgenoot Maarten van Andel, die twee goed leesbare boekjes over de energietransitie heeft geschreven: De groene illusie en de groene kans. Van het eerste boekje werd ik niet vrolijk, Maarten beredeneerd daarin dat we met alleen maar duurzame energieopwekking er niet komen. Zijn tweede boekje is positiever hetgeen gezien de titel De groene kans je ook mag verwachten.

vakantie

Zomer 2020

Langzamerhand start Nederland weer op uit, de door het Coronavirus noodzakelijke, Lock Down. Ik hoop dat jullie en je naasten je er goed doorheen hebben kunnen slaan. Ik mag me gelukkig prijzen dat mijn familie en ik gezond zijn. Via Saar onze jongste dochter die in het OLVG-ziekenhuis op de longafdeling werkt  hoorden we met regelmaat over de situatie in het ziekenhuis. Gelukkig is de druk daar sterk afgenomen. Onze zoon Lammert Jan die in de evenementen business zit heeft weer een ander probleem. Daar is helemaal geen werk. Ikzelf ben sinds februari niet meer op mijn werk geweest. Alles gaat via mail en Teams. Het is wennen maar dat valt natuurlijk allemaal in het niet bij degenen die de ziekte echt gehad hebben en waarvan er een aantal het zelfs niet overleefd hebben.

warmtenet

Beste allemaal,

Hè, even lekker om deze BLOG te schrijven, want ik ben druk bezig mij voor te bereiden op de raadsavond van 17 februari. Daar gaan we als Best Duurzaam inspreken. Dat is best lastig. Het gaat over een warmtenet in Naastenbest.  Niet het makkelijkste onderwerp. 

2020

Allereerst allemaal natuurlijk nog de beste wensen voor 2020.

Een aantal van jullie heb ik op onze nieuwjaarsreceptie ook al persoonlijk de beste wensen kunnen overbrengen. Sommigen zeggen dat dit niet meer mag na een bepaalde datum, maar dat vind ik een beetje onzin. Wat mij betreft kun je ieder moment van het jaar iemand al het goede toewensen.

vegetarisch

Proeverij

Afgelopen maand was een drukke maar ook zeer inspirerende maand. We begonnen op 30 oktober met de proeverij Natuurlijk Bewust, die we samen met SVO en IVN organiseerden. Met 100 deelnemers helemaal uitverkocht!

Pagina 1 van 2