logo-best-duurzaam

Vacature: 5e bestuurslid met speciaal aandachtsgebied educatie (primair en voortgezet onderwijs)

Om het bestuur van de coöperatie op volle sterkte te krijgen zijn wij op zoek naar een 5e bestuurslid. Gezien de samenstelling van het bestuur tot dusverre, zoeken we iemand met affiniteit op onderwijsgebied. Het is een uitdaging om jongere generaties te betrekken bij het thema duurzaamheid; via kinderen/jongeren is het gesprek over duurzaamheid wellicht naar de keukentafel te brengen. Het convenant met Het Heerbeeck College is een mooi vertrekpunt hiervoor.

Belangstellende kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature: Gezocht - projectmedewerker voor project Zonnedak Best Duurzaam

De projectgroep Zonnedak Coöperatie Best Duurzaam is in maart 2018 gestart met als doel om een 'eigen' zonnedak in Best te realiseren. Momenteel bestaat de projectgroep uit 3 actieve leden met ieder hun eigen expertise. Wij zoeken nog een 4e actieve vrijwilliger die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de concrete realisatie van een zonnedak. Het idee is dat leden van Best Duurzaam uiteindelijk kunnen participeren in dit zonnedak  en zo bijdragen aan duurzame lokale energieopwekking. Daarnaast is het de bedoeling dat dit ook nog eens financieel aantrekkelijk is.

Wij laten ons mede inspireren door Zonnepark Welschap, maar dit project staat op zich zelf en de actieve projectdeelnemers bepalen hierin hun eigen aanpak.

Projectleider: Niels Schoorlemmer

Projectmedewerkers: Jos Bogers, Paul Kastelijn

Wie zoeken wij?

Een ieder die leergierig is en het leuk vind om samen te werken. Mooi als je iets weet van techniek of juist juridische aspecten. We werken projectmatig in fases. Momenteel verkeerd het project nog in de initiatiefase. Een mooi moment dus om in te stappen.

Belangstellende kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Project: zie projectenpagina Projecten en activiteiten project Zonnedak Best