logo-best-duurzaam

Vacature: 5e bestuurslid met speciaal aandachtsgebied educatie (primair en voortgezet onderwijs)

Om het bestuur van de coöperatie op volle sterkte te krijgen zijn wij op zoek naar een 5e bestuurslid. Gezien de samenstelling van het bestuur tot dusverre, zoeken we iemand met affiniteit op onderwijsgebied. Het is een uitdaging om jongere generaties te betrekken bij het thema duurzaamheid; via kinderen/jongeren is het gesprek over duurzaamheid wellicht naar de keukentafel te brengen. Het convenant met Het Heerbeeck College is een mooi vertrekpunt hiervoor.

Belangstellende kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden als lid

Sluit je aan bij de positieve energiebeweging! Er groeit een nieuwe beweging in Nederland, van mensen die net als jij geloven in de kracht van positieve energie. In de kracht van oneindige bronnen, zoals de wind en de zon. Wij zijn een Cöoperatie Best Duurzaam en geven actief vorm aan deze beweging. Wij nemen het heft in eigen handen en dragen met onze duurzaamheidsprojecten bij aan een toekomstbestendige wereld.

Ja, ik word lid van Best Duurzaam zodat ik op de hoogte blijf en mee kan doen aan alle acties van Best Duurzaam. Ik heb interesse in de volgende activiteiten:
Vult u hier alstublieft uw interesse in (meerdere opties mogelijk)
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wordt actief vrijwilliger voor coöperatie Best Duurzaam - leuk en zinvol!
Best Duurzaam werk met projecten waarin actieve leden/vrijwilligers met verschillende competenties samenwerken.
Kijkt op onze projecten pagina voor een overzicht (de pagina opent in een apart scherm).
Via deze pagina kunt u zich ook inschrijven/aanmelden als vrijwilliger voor een of meerdere van onze duurzame projecten. Wij zien u graag tegemoet als actief lid!
Ongeldige invoer
Vult u hier alstublieft uw naam in?
Vult u hier alstublieft uw adres in?
Vult u hier alstublieft uw postcode in?
Vult u hier alstublieft uw woonplaats in?
Vul hier uw emailadres in
Vult u hier alstublieft uw telefoonnummer in?
Ongeldige invoer
Please let us know your message.
10.00
0.00
Ongeldige invoer